apa tandanya kalau kita mimpi seseorang???

hye readers !
korg tau kah apa tandanya kalau kita mimpi seseorang??? hmm ! x kisah lah dia tu lelaki tau perempuan , kawan , boyfriend, atau orang yg kita kenal...
untuk situasi aku sekarang ' bermimpi seseorang ' (bukan siapa2, tapi i know him)
well, mesti semua orang tau mimpi tu cuma mainan tidur, tapi kadang-kala ada betulnya kan.. :)

kata orang tua2, kalau kita mimpi seseorang tandanya orang tu merindui kita...hehehe ! ( dlm hati kata harap2 betul lah dia rindu aku ) cehhwahh !
ataupun orang tu asyik ingatkan kita :) hmm !

secara logik pula mengatakan, sebelum tidur bila kita teringat seseorang tu..mungkin akan terbawa-bawa dlm mimpi kita...hmm ! a bit lahh :D

dulu pernah juga aku tengok kata2 ustaz azhar idrus orang post kt FB,
same like the 1st one ' tandanya orang tu sedang ingat atau rindu kita '

besar kemungkinan he's miss me...cehwahh ! (perasan)
besar kemungkinan ia cuma mainan syaitan sebab syaitan tu tau aku tiba2 teringat kt someone sebelum aku tidur..huhu !

hati aku kata pula,
harap2 betul lah dia rindu aku...cehh ! jangan salah faham, rindu sebagai kawan yee ! :D

thanks !

6 comments:

  1. farah selalu dgr sebab org tuu mimpi kte..hehe

    ReplyDelete
  2. sbb nya org tu tengah rindu kita? hehe

    ReplyDelete
  3. fake dan khurafat . Ini penjelasannya http://www.arcx13.com/2013/11/kalau-mimpi-seseorang-tandanya-dia-rindukan-kita.html

    ReplyDelete
  4. hai,admin tqvm 4 that informat...btw, best laa lgu background nie..ap tajuk dye ekk? ;)

    ReplyDelete
  5. mungkin ada makne lain..bergantung pada cerita mimpi tersebut

    ReplyDelete