Segmen : Hey ! blogger asal mana?

http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html


hye readers ! hari ni aku excited sangat sebab nak join segmen ni..hehe ! bukan apa, this is my first time join segmen blogger ni..cian :( actually aku bukanlah suka join segmen segala bagai ni..tapi, tergerak pula hati mau join.. :) segmen ni pula senang je, tak susah mana pun.. hehe ! just bagi tau korang blogger asal mana..that's it ! simple kan..well, kalau mau join, klik banner ni yerr..hve fun uolls !

my name is miey. i'am a blogger from kota kinabalu SABAH :)


thanks uolls !



15 comments:

  1. Yes !! we are Sabahan blogger !! thanks sdh joined...I follow u bah hehe

    ReplyDelete
  2. org kita datang ke sini ^^
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html
    mind to follow me? :)
    ni kali laaa

    ReplyDelete
  3. hai..hai..orang selangor datang melawat..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye.. hye ! thanks..nnti dtg lgi..hehe

      Delete
  4. remy org perak dok kat selangor dtg melawat jugak....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye remy...thankyou ! nanti dtg lagi..he3

      Delete
  5. dari melaka datang ke sabah..
    saya blogger Terengganu! (tak masuk pun segmen ni)
    selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..thanks sudi dtg kt blog ni :)

      Delete
  6. .hai si cantik. sy blogger dr edah. selamat berkenaln. dan selamt bersegmen. :p majulah segmen utk blog. hikhikhik ;D

    ReplyDelete
  7. Hai.. datang dari segmen yang sama.. saya dari sarawak..

    jemput join segmen saya pula..

    http://tempoyakduriangoreng.blogspot.com/2013/04/segmen-kan-follower-by-tempoyak-goreng.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    ReplyDelete