Segmen : Blogger Pinkish and Purplish


hye readers ! comel kan banner kt atas tu :) actually pink and purple ni my fav colour..that's why i decide tuk join segmen ni..hehe ! ini adalah segmen yg kedua aku join sepanjang aku berblogging. well, kalau korg berminat mau join segmen just klik banner tu..and ikutlah step yg ditetapkan oleh admin :) antaranya ialah, letak 1 picture yg korg suka mengikut tema banner kat atas tu.
ni ah..1 dari koleksi gambar time aku STPM, dengan baju koprat ala pinkish and purplish gituu..cehh !
jom laa join !


10 comments:

  1. Replies
    1. wahh..sama lah, pink is so adorable :)

      Delete
  2. dari segmen yg sama, done singgah/FOLLOW sini.. jom singgah n FOLLOW teman lak.. hee.. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete
  3. wahhh ! meriah nya...good luck

    ReplyDelete
  4. cantiknya baju korporat tak pnah lg org buat kale pink purple..suka lah ^_^

    kite follow sini :) thanx j0in..

    snarai pserta dah update taw. j0m bw

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete