pramugari taiwan cun

                                                 assalamualaikum reader!
yuhuu ! tak lama lagi cuti sek0lah...suka nya ! hehe...u all time kecik kecik dulu,,,ala..time kamu kamu ney sekolah rendah,,cehh ! apa cita cita korang??? jeng3x...time tuu mana daa cita cita maw jadi surirumah yg berjaya kan,,hekhekhek ! paling paling,,i want t0 be lawyer laa,,p0lis laa,,cikgu laa,,,hehe!
sampai ada yg mahu jadi penyanyi,,wahh gituu ! don't worry aku s0kong,,hehe ! mcm cerita pisau cukur tuu,," cita cita saya, saya nak kawin anak tan sri " syabas !..hee ! 0key,,kalo aku dulu time kecik kecik bercita cita ingin menjadi seorang pramugari ! wahh ! eyaa betul betul ney..hehe,,sebab time kecik kecik aku suka teng0k kapal terbang..haha !,,sekarang cita cita aku ingin menjadi surirumah yang berjaya !..hehe ! w0key,,ckp pasal pramugari ney,,dekat taiwan ada satu airlines A.K.A jet hell0 kitty !
sehsehseh ! mcm sy0k ney,,peeuuwww ! betul..kapal terbang taiwan berk0nsepkan hell0 kitty !,,termasuklah pramugari dorang,,fuhh memang cun ! me jelez !..hehe !

okey j0m kita teng0k

naa tadaa ! kan c0mel ell0 kitty ! wahh ! mcm maw try...b0leh jadi c0mel kah ney kalo naek jet ney,,haha ! haruslahh

dari kapal terbang sampai isi isi kapal tuu hello kitty,,teng0klaa ney cawan dia,,kalo naek jet ney,,b0le tapau kah cawan tuu??? huhu ! boleh laaa...hahaha !

apa ney??? mcm tissue kan,,cute nyaa ! 


ahhh ! ini dia ! jet hell0 kitty ! rasa rasa nya laa kan penumpang lelaki nak kah naek jet ney?? huhu !
sporting laa sikit...hehe naek saja laaa !


yeaahh ! jet hello kitty berjaya mendarat dengan jayanya !
satu aku maw tanya,,,pil0t jet ney lelaki kah perempuan?? kalo lelaki,,kamu memang paling menang laa,,haha ! pandu jet hell0 kitty !

malaysia nanti buat mcm ney laaa,,tapi bukan ell0 kitty,,bob0boi kah,,upin ipin kah,,ben10 kah,,kampung boy kah !
seh ! sampai macam tuu sekali,,hahaha !

okey laa that's all,,,thanks f0r read ! enjoy the jet okey ! nanti kita jumpa di taiwan
babai !





bus hell0 kitty..p0n ! p0n !

                                                          p0n ! p0n !
                                     yuhuuuu ! bas sek0lah suda sampai awak !
                              sehsehseh ! tiba2 ja ney rasa maw pegi jep0n ! mcm best ! aww !
bukan pa..bas sek0lah dekat jep0n ney lawa lawa...perrgghh ! sangat kreatif,,salah satu daya penarik budak budak tuk pegi sekolah...cehh ! kalo di buat di malaysia macam tuu,,k0nfom best nda p0nteng sekolah!
cehhwah ! k0non laa tidak p0nteng ! haha ! apa apa pun memang cantik laa bas sek0lah dekat jepun !
awak,,macam macam design bas tuu,,ada hello kitty, doraem0n, thomas n fren yg dekat astr0 ceria tu!
                                                       untuk kita kita jerr !
buat laaa bas sekolah mcm tuu dekat malaysia...versi b0bob0i, ben 10, apalagi ahh,,hehehe !

j0m teng0k :-)


tadaaa ! elo0e kitty !


yuhuuu ! 


yeahh ! thomas n fren ! priitt ! priitt !

hahaha !

ann ! ann ! ann ! d0raemam0n !


w0key !
that's all kbaii !
see you in jep0n !
hee!